Νέα κατορθώματα του κ. Τζούμα, Δημάρχου Σκιάθου

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, κ. Τζούμας, μέσα στο καλοκαίρι του 2020, κατάφερε: 

1. Έφερε πλωτές εξέδρες για τουριστικά σκάφη την 1η Σεπτεμβρίου.

2. Καθάρισε τις παραλίες την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου

3. Εγκατέστησε τους μισούς ναυαγοσώστες από άλλες χρονιές, στα μέσα Ιουλίου

4. Έβγαλε σε πλειστηριασμό τις καντίνες και τις ομπρέλες επίσης μέσα στον Ιούλιο. Ταυτόχρονα δημιούργησε ένα απέραντο κομφούζιο όσον αφορά τις τιμές, τους χρόνους, τις διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, αρκετές καντίνες θα γίνουν πιθανότατα «πλυντήρια» εξωθεσμικών δραστηριοτήτων και «αγνών» επενδυτών. 

5. Κυνήγησε ανηλεώς υγιείς επιχειρήσεις και μάλιστα ντόπιων επιχειρηματιών, προσπαθώντας να τις κλείσει, χωρίς ακόμη να καταλάβει κανείς γιατί. 

6. Κατάφερε να αφήσει την Σκιάθο μέσα στο καλοκαίρι με ενάμισι λεωφορείο τακτικής συγκοινωνίας. Αφού προηγουμένως δημιούργησε δημοτική επιχείρηση συγκοινωνιών, για την οποία δήλωσε εξαρχής ότι θα είναι ελλειμματική. 

7. Έχει καταφέρει να διαρρήξει εντελώς τις σχέσεις του με την πλειονότητα των πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων (Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Βόλου, κτλ.). Οι περισσότεροι εξ’ αυτών μιλούν πλέον πλήρως απαξιωτικά για το άτομο του. 

8. Έχει καταφέρει να επιφέρει έναν πρωτοφανή διχασμό στην τοπική κοινωνία (επανήλθαν εποχές «μπλε» και «πράσινων» καφενείων), η οποία απεγνωσμένα προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην. Δημιούργησε έναν στρατό από μισθοσυντήρητα και εξαρτημένα τρολ, των οποίων οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι πλέον γραφικές και γελοίες. 

9. Έχει καταφέρει να λοιδορείται με πλήθος σχολίων και εικόνων στο διαδίκτυο. Στα τοπικά καφενεία χλευάζουν και γελούν με τα κατορθώματα του. Πολίτες του απευθύνονται με χυδαίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. 

10. Έχει δημιουργήσει μία στρατιά τυφλών υποστηρικτών που λυσσαλέα επιτίθενται στην όποια διαφορετική άποψη επιθυμεί κάποιος να αρθρώσει. 

11. Καρπώνεται ανερυθρίαστα όλα τα έργα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. 

Επειδή μένω μακριά, είμαι σίγουρος ότι η λίστα είναι ελλιπής. Συμπληρώστε ελεύθερα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις